Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz pieczony ze śmietaną i warzywami (Bacalhau com natas)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz pieczony ze śmietaną i warzywami (Bacalhau com natas) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pieczony-ze-smietana-i-warzywami-bacalhau-com-natas1-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz pieczony ze śmietaną i warzywami (Bacalhau com natas) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pieczony-ze-smietana-i-warzywami-bacalhau-com-natas2-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz pieczony ze śmietaną i warzywami (Bacalhau com natas) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pieczony-ze-smietana-i-warzywami-bacalhau-com-natas3-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz pieczony ze śmietaną i warzywami (Bacalhau com natas) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pieczony-ze-smietana-i-warzywami-bacalhau-com-natas4-2.jpg)
filet z dorsza | 300 g |
mleko | 1 szklanka |
ziemniaki | 200 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 5 łyżek |
zielona papryka | |
warzywa | na patelnię z koperkiem 250 g |
ser żółty | 150 g |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: