Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ POD SZPINAKOWĄ PIERZYNKĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - DORSZ POD SZPINAKOWĄ PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-szpinakowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - DORSZ POD SZPINAKOWĄ PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-szpinakowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - DORSZ POD SZPINAKOWĄ PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-szpinakowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - DORSZ POD SZPINAKOWĄ PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-pod-szpinakowa-pierzynka4-2.jpg)
filet z dorsza | 4 szt |
szpinak świeży | 150 g |
ser feta | 150 g |
ząbki czosnku | 4 ząbki |
mrożona cytryna | 0,5 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: