Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w cieście z dodatkiem piwa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz w cieście z dodatkiem piwa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ciescie-z-dodatkiem-piwa1-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz w cieście z dodatkiem piwa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ciescie-z-dodatkiem-piwa2-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz w cieście z dodatkiem piwa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ciescie-z-dodatkiem-piwa3-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz w cieście z dodatkiem piwa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ciescie-z-dodatkiem-piwa4-2.jpg)
filet z dorsza | 3 sztuki |
cytryna | 1 sztuka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
mąka | 1 szklanka |
jajko | 3 sztuki |
piwo | 100 ml |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: