Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-panierce6-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-panierce7-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-panierce8-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-panierce9-2.jpg)
![Krok 5 - Dorsz w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-panierce10-2.jpg)
![Krok 6 - Dorsz w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-panierce11-2.jpg)
filet z dorsza | 1 płat |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
mleko 2% | 1/4 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pełnoziarnista | do panierowania |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: