Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia, odc. 38. Zapiekany dorsz w kruszonce migdałowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia, odc. 38. Zapiekany dorsz w kruszonce migdałowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-38.-zapiekany-dorsz-w-kruszonce-migdalowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia, odc. 38. Zapiekany dorsz w kruszonce migdałowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-38.-zapiekany-dorsz-w-kruszonce-migdalowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia, odc. 38. Zapiekany dorsz w kruszonce migdałowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-38.-zapiekany-dorsz-w-kruszonce-migdalowej3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia, odc. 38. Zapiekany dorsz w kruszonce migdałowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-38.-zapiekany-dorsz-w-kruszonce-migdalowej4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia, odc. 38. Zapiekany dorsz w kruszonce migdałowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-38.-zapiekany-dorsz-w-kruszonce-migdalowej5-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia, odc. 38. Zapiekany dorsz w kruszonce migdałowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-38.-zapiekany-dorsz-w-kruszonce-migdalowej6-2.jpg)
filet z dorsza | 4x160 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
Papryka ostra mielona Prymat | (do smaku) |
kiełki | (do dekoracji) |
krem chrzanowy Smak | 4 łyżki |
masło | 4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
orzechy włoskie | 4 łyżki (zmielone) |
migdały | 4 łyżki (zmielone) |
bazylia | 2 łyżki |
seler | 1 szt. (średni) |
ziemniaki | 3 szt. |
śmietana | 4 łyżki (gęsta) |
masło | kilka łyżek (zimne) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | (do smaku) |
Papryka ostra mielona Prymat | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: