Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z gremolatą cytrynową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz z gremolatą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-gremolata-cytrynowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz z gremolatą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-gremolata-cytrynowa4-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz z gremolatą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-gremolata-cytrynowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz z gremolatą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-gremolata-cytrynowa0-2.jpg)
![Krok 5 - Dorsz z gremolatą cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-gremolata-cytrynowa2-2.jpg)
filet z dorsza | 70 dag |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Gremolata: | |
natka pietruszki | 1 duży pęczek |
czerwona chili | 1 szt. |
cebula | 1 mała |
oliwa | |
skórka z cytryny | 1 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: