Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ Z PIEKARNIKA
Kroki postępowania
![Krok 1 - DORSZ Z PIEKARNIKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-piekarnika1-2.jpg)
![Krok 2 - DORSZ Z PIEKARNIKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-piekarnika2-2.jpg)
![Krok 3 - DORSZ Z PIEKARNIKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-piekarnika3-2.jpg)
![Krok 4 - DORSZ Z PIEKARNIKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-z-piekarnika4-2.jpg)
dorsz | 1,40 kg |
cebula biała | 50 gram |
koperek | 1/4 pęczka |
cytryna | 1/2 szt |
oliwa | 3 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: