Składniki:
filet z dorsza | 700 g |
sól, pieprz | |
jajko | 3 szt |
masło | 3 łyzki |
śmietana | 100 ml |
cebula | 1 szt |
mąka | 1 łyzka |
kapary | 30 g |
parmezan | 70 g |
purée ziemniaczane | 500 g |
filet z dorsza | 700 g |
sól, pieprz | |
jajko | 3 szt |
masło | 3 łyzki |
śmietana | 100 ml |
cebula | 1 szt |
mąka | 1 łyzka |
kapary | 30 g |
parmezan | 70 g |
purée ziemniaczane | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: