Przepis i sposób przygotowania na: drobiowa, gotowana rolada
Kroki postępowania
Na stole rozścieliłam gazę. Na nią poukładałam skórki (miałam większą ilość, bo czasem jak gotuję zupę, to pozbawiam udka skórek i mrożę je)
![Krok 1 - drobiowa, gotowana rolada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-gotowana-rolada1-2.jpg)
![Krok 2 - drobiowa, gotowana rolada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-gotowana-rolada2-2.jpg)
Smacznego:)
![Krok 3 - drobiowa, gotowana rolada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowa-gotowana-rolada3-2.jpg)
podudzia z kurczaka | 5 szt |
pierś z kurczaka | 1 szt |
przyprawa uniwersalna | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: