Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowa rolada z wieprzowym farszem
Kroki postępowania
W brytfance rozgrzać 2 łyżki oleju, zrumienić na nim mięso wieprzowe (użyłam kawałków odciętych od szynki).
wieprzowina | 30 dkg |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 5 ząbków |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
pieczarki | 2 duże sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
pierś z kurczaka podwójna | 1 duża sztuka |
olej | 1/4 szklanki |
przyprawa do gyrosa | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
przyprawy | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: