Składniki:
filet z kurczaka | 20 dag |
awokado | 2 |
gruszka | 1 |
cebulki czerwone | 4 |
GŁOWKI SALATY | 0,5 |
łagodna musztarda | 2 łyżki |
ocet winny | 3 łyżki |
melisy | 0,5 łyżeczki |
miód | 4 łyżki |
olej | 3 łyżki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
filet z kurczaka | 20 dag |
awokado | 2 |
gruszka | 1 |
cebulki czerwone | 4 |
GŁOWKI SALATY | 0,5 |
łagodna musztarda | 2 łyżki |
ocet winny | 3 łyżki |
melisy | 0,5 łyżeczki |
miód | 4 łyżki |
olej | 3 łyżki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: