Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki nadziewane groszkiem, bazylią i orzeszkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe roladki nadziewane groszkiem, bazylią i orzeszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-nadziewane-groszkiem-bazylia-i-orzeszkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowe roladki nadziewane groszkiem, bazylią i orzeszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-nadziewane-groszkiem-bazylia-i-orzeszkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe roladki nadziewane groszkiem, bazylią i orzeszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-nadziewane-groszkiem-bazylia-i-orzeszkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowe roladki nadziewane groszkiem, bazylią i orzeszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-nadziewane-groszkiem-bazylia-i-orzeszkami4-2.jpg)
filet z kurczaka | 800 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej z bazylią |
groszek zielony | 350 g |
bazylia świeża | 80 g |
orzeszki ziemne | 100 g |
ser żółty | 100 g |
oliwa | 60 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: