Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe roladki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowe roladki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe roladki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowe roladki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-roladki-z-pieczarkami4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt |
pieczarki | 500 g |
cebula | 1 szt |
przyprawa uniwersalna | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | wg uznania |
olej | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: