Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy gulasz z dynią i fasolką
Kroki postępowania
Dobrze wymieszać
![Krok 1 - Drobiowy gulasz z dynią i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-gulasz-z-dynia-i-fasolka1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowy gulasz z dynią i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-gulasz-z-dynia-i-fasolka2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowy gulasz z dynią i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-gulasz-z-dynia-i-fasolka3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowy gulasz z dynią i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-gulasz-z-dynia-i-fasolka4-2.jpg)
![Krok 5 - Drobiowy gulasz z dynią i fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-gulasz-z-dynia-i-fasolka5-2.jpg)
ćwiartki z kurczaka | 2 sztuki |
dynia | 450 gram |
fasolka szparagowa | 250 gram-mrożone |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 3/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: