Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe racuchy z jabłkami i żurawiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drożdżowe racuchy z jabłkami i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-racuchy-z-jablkami-i-zurawina1-2.jpg)
![Krok 2 - Drożdżowe racuchy z jabłkami i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-racuchy-z-jablkami-i-zurawina2-2.jpg)
![Krok 3 - Drożdżowe racuchy z jabłkami i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-racuchy-z-jablkami-i-zurawina0-2.jpg)
mąka pszenna | 1,5 szkl |
mleko | 1 szkl |
jajko | 1 szt |
drożdże | 1,5 dag |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
jabłka | 2 szt |
sól | do smaku |
olej do smażenia | |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: