Przepis i sposób przygotowania na: DROŻDŻOWE ROGALIKI Z CZEKOLADĄ I CUKREM TRZCINOWYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - DROŻDŻOWE ROGALIKI Z CZEKOLADĄ I CUKREM TRZCINOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-rogaliki-z-czekolada-i-cukrem-trzcinowym1-2.jpg)
![Krok 2 - DROŻDŻOWE ROGALIKI Z CZEKOLADĄ I CUKREM TRZCINOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-rogaliki-z-czekolada-i-cukrem-trzcinowym2-2.jpg)
![Krok 3 - DROŻDŻOWE ROGALIKI Z CZEKOLADĄ I CUKREM TRZCINOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-rogaliki-z-czekolada-i-cukrem-trzcinowym3-2.jpg)
mąka pszenna | 700 gram |
margaryna | 250 gram |
drożdże świeże | 50 gram |
mleko 3,2% | 0,5 szkl |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżki |
cukier trzcinowy | 3 łyżki |
czekolada gorzka | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: