Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe rogaliki z kajmakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drożdżowe rogaliki z kajmakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-rogaliki-z-kajmakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Drożdżowe rogaliki z kajmakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-rogaliki-z-kajmakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Drożdżowe rogaliki z kajmakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-rogaliki-z-kajmakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Drożdżowe rogaliki z kajmakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-rogaliki-z-kajmakiem4-2.jpg)
mąka tortowa | 1/2 kg |
jajko | 1 sztuka |
cukier | 1 łyżka |
drożdże suche | 7 g |
mleko | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło | 5 dag |
masa kajmakowa | 25-30 dag |
czekolada | 1 tabliczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: