Przepis i sposób przygotowania na: Dukaty rybne panierowane w pestkach dyni-selerem naciowym wbogacone :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dukaty rybne panierowane w pestkach dyni-selerem naciowym wbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dukaty-rybne-panierowane-w-pestkach-dyni-selerem-naciowym-wbogacone-1-2.jpg)
![Krok 2 - Dukaty rybne panierowane w pestkach dyni-selerem naciowym wbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dukaty-rybne-panierowane-w-pestkach-dyni-selerem-naciowym-wbogacone-2-2.jpg)
![Krok 3 - Dukaty rybne panierowane w pestkach dyni-selerem naciowym wbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dukaty-rybne-panierowane-w-pestkach-dyni-selerem-naciowym-wbogacone-3-2.jpg)
![Krok 4 - Dukaty rybne panierowane w pestkach dyni-selerem naciowym wbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dukaty-rybne-panierowane-w-pestkach-dyni-selerem-naciowym-wbogacone-4-2.jpg)
![Krok 5 - Dukaty rybne panierowane w pestkach dyni-selerem naciowym wbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dukaty-rybne-panierowane-w-pestkach-dyni-selerem-naciowym-wbogacone-5-2.jpg)
filet z mintaja | 1 kg |
seler naciowy | 2 łodygi |
jajko | 1 sztuka |
kasza manna | 3 łyżki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1,5 łyżki |
cebula | 1 mała sztuka |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
pestki dyni | 1,5 szklanki |
olej do smażenia | 2 łyzki |
bułka czerstwa | 2 kromeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: