Przepis i sposób przygotowania na: Duszona kapusta pekińska
Kroki postępowania
![Krok 1 - Duszona kapusta pekińska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-kapusta-pekinska1-2.jpg)
![Krok 2 - Duszona kapusta pekińska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-kapusta-pekinska2-2.jpg)
![Krok 3 - Duszona kapusta pekińska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-kapusta-pekinska3-2.jpg)
![Krok 4 - Duszona kapusta pekińska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-kapusta-pekinska4-2.jpg)
![Krok 5 - Duszona kapusta pekińska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-kapusta-pekinska5-2.jpg)
kapusta pekińska | 1 małą |
kapusta kiszona | 25 dag |
masło | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
wędlina wędzona | 4 plasterki |
grzybki marynowane | rydze 1 garść |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: