Przepis i sposób przygotowania na: Duszone roladki ze schabu nadziane papryką i cebulą.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Duszone roladki ze schabu nadziane papryką i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-roladki-ze-schabu-nadziane-papryka-i-cebula.1-2.jpg)
![Krok 2 - Duszone roladki ze schabu nadziane papryką i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-roladki-ze-schabu-nadziane-papryka-i-cebula.2-2.jpg)
![Krok 3 - Duszone roladki ze schabu nadziane papryką i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-roladki-ze-schabu-nadziane-papryka-i-cebula.3-2.jpg)
![Krok 4 - Duszone roladki ze schabu nadziane papryką i cebulą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-roladki-ze-schabu-nadziane-papryka-i-cebula.4-2.jpg)
schab bez kości | 6 plastrów |
papryka czerwona | 0,5 sztuki |
cebula biała | 0,5 sztuki |
cebula czerwona | 0,5 sztuki |
mąka pszenna | |
olej | |
woda | |
sól | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
koperek | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: