Przepis i sposób przygotowania na: Duszony indyk z rozmarynem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Duszony indyk z rozmarynem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-indyk-z-rozmarynem1-2.jpg)
![Krok 2 - Duszony indyk z rozmarynem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-indyk-z-rozmarynem2-2.jpg)
![Krok 3 - Duszony indyk z rozmarynem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-indyk-z-rozmarynem3-2.jpg)
![Krok 4 - Duszony indyk z rozmarynem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-indyk-z-rozmarynem4-2.jpg)
filet z indyka | 1/2 kg |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
cebula czerwona | 1/2 sztuka |
tłuszcz do smażenia | |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 1/2 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczka |
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: