Przepis i sposób przygotowania na: Duszony królik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Duszony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik1-2.jpg)
![Krok 2 - Duszony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik2-2.jpg)
![Krok 3 - Duszony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik3-2.jpg)
![Krok 4 - Duszony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik4-2.jpg)
![Krok 5 - Duszony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik5-2.jpg)
królik | 50 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżki |
rozmaryn | 1/2 łyżki |
Stek z grilla Prymat | 1/2 łyżki |
Grill przyprawa ziołowa Prymat | 1/2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
olej | do marynaty 4 łyżki |
olej do smażenia | |
cebula | 1/2 sztuki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: