Przepis i sposób przygotowania na: Duszony królik, marynowany w cebuli i czosnku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Duszony królik, marynowany w cebuli i czosnku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik-marynowany-w-cebuli-i-czosnku1-2.jpg)
![Krok 2 - Duszony królik, marynowany w cebuli i czosnku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik-marynowany-w-cebuli-i-czosnku2-2.jpg)
![Krok 3 - Duszony królik, marynowany w cebuli i czosnku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik-marynowany-w-cebuli-i-czosnku3-2.jpg)
![Krok 4 - Duszony królik, marynowany w cebuli i czosnku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszony-krolik-marynowany-w-cebuli-i-czosnku4-2.jpg)
królik | 1 szt |
cebula biała | 2 szt |
czosnek ząbki | 5 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2-3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
olej z pestek winogron | 2-3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
por | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: