Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowa, słodka chałka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwukolorowa, słodka chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-slodka-chalka3-2.jpg)
![Krok 2 - Dwukolorowa, słodka chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-slodka-chalka2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwukolorowa, słodka chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-slodka-chalka1-2.jpg)
![Krok 4 - Dwukolorowa, słodka chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-slodka-chalka0-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szkl |
mleko ciepłe | 1 szkl |
żółtko jajek | 2 szt |
jajko | 2 szt |
masło | 10 dag |
cukier | 10 dag |
drożdże świeże | 4 dag |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: