Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowe rurki z kremem czekoladowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwukolorowe rurki z kremem czekoladowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-rurki-z-kremem-czekoladowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Dwukolorowe rurki z kremem czekoladowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-rurki-z-kremem-czekoladowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwukolorowe rurki z kremem czekoladowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-rurki-z-kremem-czekoladowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwukolorowe rurki z kremem czekoladowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowe-rurki-z-kremem-czekoladowym0-2.jpg)
mąka tortowa | 30 dag |
masło | 15 dag |
cukier puder | 10 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
kakao | 1 łyżka |
Imbir mielony Prymat | do smaku |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
śmietana | 2 łyżki |
mleko | 2 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
kakao | 1 łyżka |
masło | 20 dag |
cukier puder | 4-5 łyżek |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
spirytus | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
czekolada deserowa | 10 dag |
budyń czekoladowy | 2 opakowania |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: