Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowy biszkopt z borówkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwukolorowy biszkopt z borówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-biszkopt-z-borowkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Dwukolorowy biszkopt z borówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-biszkopt-z-borowkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwukolorowy biszkopt z borówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-biszkopt-z-borowkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwukolorowy biszkopt z borówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-biszkopt-z-borowkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Dwukolorowy biszkopt z borówkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-biszkopt-z-borowkami0-2.jpg)
jajko | 3 szt |
cukier | 3 łyżki |
mąka tortowa | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżka |
sól | do smaku |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
borówki amerykańskie | 2 szkl |
galaretka niebieska | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: