Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowy jabłecznik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwukolorowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-jablecznik1-2.jpg)
![Krok 2 - Dwukolorowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-jablecznik2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwukolorowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-jablecznik3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwukolorowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-jablecznik4-2.jpg)
![Krok 5 - Dwukolorowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-jablecznik5-2.jpg)
![Krok 6 - Dwukolorowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-jablecznik0-2.jpg)
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
mąka pełnoziarnista | 1/2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 30 gram |
palma | 100 gram |
mleko | 3 łyżki |
kakao | 2 łyżeczki |
masło | 1 łyżka |
jabłka prażone | 60-70 dkg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: