Przepis i sposób przygotowania na: Dwusmakowe szaszłyki drobiowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwusmakowe szaszłyki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowe-szaszlyki-drobiowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Dwusmakowe szaszłyki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowe-szaszlyki-drobiowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwusmakowe szaszłyki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowe-szaszlyki-drobiowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwusmakowe szaszłyki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowe-szaszlyki-drobiowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Dwusmakowe szaszłyki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowe-szaszlyki-drobiowe5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 kg |
boczek parzony | 1/2 kg |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
koper świeży | pęczek |
śmietana 30% | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
majonez | 2 łyżki |
przyprawa do gyrosa | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
limonka | 1/2 sztuki |
oliwa | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: