Składniki:
dynia | 1 kg. |
oliwa | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczki |
czosnek | 3 ząbki |
papryka mielona | 1|2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tymianek | 1 gałązka |
tymianek | 2 (posiekany) |
dynia | 1 kg. |
oliwa | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczki |
czosnek | 3 ząbki |
papryka mielona | 1|2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tymianek | 1 gałązka |
tymianek | 2 (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: