Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe brownie
Kroki postępowania
Do garnka wrzucić połamaną czekoladę i masło, postawić na malutkim ogniu i rozpuścić, zdjąć z ognia.
![Krok 1 - Dyniowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-brownie1-2.jpg)
Dodać zimne puree z lodówki, szybko wymieszać. Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia.
![Krok 2 - Dyniowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-brownie2-2.jpg)
Jajka zmiksować z cukrem, dodać mąkę z proszkiem i zmiksować.
![Krok 3 - Dyniowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-brownie3-2.jpg)
Wlać masę czekoladowo-dyniową, zmiksować ponownie.
![Krok 4 - Dyniowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-brownie4-2.jpg)
![Krok 5 - Dyniowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-brownie5-2.jpg)
U mnie niestety ciasto znikało tak szybko, że zdjęcia robiłam jeszcze na ciepło ;) stąd mocno zakalcowaty wygląd ciasta, jednak w smaku jest delikatne i nie aż tak zbite na jakie wygląda ;)
![Krok 6 - Dyniowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-brownie6-2.jpg)