Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe z lukrem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dyniowe z lukrem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-z-lukrem1-2.jpg)
![Krok 2 - Dyniowe z lukrem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-z-lukrem2-2.jpg)
![Krok 3 - Dyniowe z lukrem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-z-lukrem3-2.jpg)
![Krok 4 - Dyniowe z lukrem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-z-lukrem0-2.jpg)
mąka | 4 szklanki |
cynamon | 2 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier | 2 szklanki |
margaryna | 25+10 dag |
jaja | 4 sztuki |
dynia | 70 dag |
orzechy włoskie | 1/2 szklanki |
cukier puder | 1,5 szklanki |
mleko | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: