Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowo-pieczarkowy-kociolek-z-kielbasa0-2.jpg)
![Krok 2 - Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowo-pieczarkowy-kociolek-z-kielbasa1-2.jpg)
![Krok 3 - Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowo-pieczarkowy-kociolek-z-kielbasa2-2.jpg)
![Krok 4 - Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowo-pieczarkowy-kociolek-z-kielbasa3-2.jpg)
![Krok 5 - Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowo-pieczarkowy-kociolek-z-kielbasa4-2.jpg)
dynia | 1/2 sztuki-hokkaido |
pieczarki | 200 gram |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
kiełbasa podwawelska | 200 gram |
olej | 2 łyżki |
ocet | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
szałwia | 1/2 łyżeczki-suszona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: