Przepis i sposób przygotowania na: Dżem rabarbarowo-bananowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy1-2.jpg)
Włożyć do mikrofalówki i ogrzewać, aż zupełnie zmięknie.
![Krok 2 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy7-2.jpg)
![Krok 8 - Dżem rabarbarowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-rabarbarowo-bananowy8-2.jpg)
rabarbar | 1 kg |
banan | przejrzały 1 kg |
cukier kryształ | 2-3 szkl. |
żelfix | 1 op. |
galaretka cytrynowa | 2 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: