Przepis i sposób przygotowania na: Dziurawe rogaliki drożdżowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dziurawe rogaliki drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziurawe-rogaliki-drozdzowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Dziurawe rogaliki drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziurawe-rogaliki-drozdzowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Dziurawe rogaliki drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziurawe-rogaliki-drozdzowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Dziurawe rogaliki drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziurawe-rogaliki-drozdzowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Dziurawe rogaliki drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziurawe-rogaliki-drozdzowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Dziurawe rogaliki drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziurawe-rogaliki-drozdzowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Dziurawe rogaliki drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziurawe-rogaliki-drozdzowe7-2.jpg)
mąka pszenna | 500 gram |
mleko | 1 szklanka |
drożdże | 30 gram |
cukier | 2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
olej rzepakowy | 90 ml |
ser żółty | 200 gram |
masło | 80 gram roztopione |
jajko | |
sezam |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: