Przepis i sposób przygotowania na: Ekspresowa fasolka po bretońsku.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ekspresowa fasolka po bretońsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku7-2.jpg)
![Krok 2 - Ekspresowa fasolka po bretońsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku8-2.jpg)
![Krok 3 - Ekspresowa fasolka po bretońsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku9-2.jpg)
![Krok 4 - Ekspresowa fasolka po bretońsku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-fasolka-po-bretonsku6-2.jpg)
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
kiełbasa | 1 pętko |
cebula | 0,5 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
mięso wieprzowe | 100 gram |
olej do smażenia | 0,2 szklanki |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
ziele angielskie | 3 kulki |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 3 szczypty |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: