Przepis i sposób przygotowania na: Ekspresowa szczawiowa
Kroki postępowania
Cebulę i ziemniaki po obraniu pokroić w dużą kostkę. W garnku zeszklić cebulę, następnie dorzucić ziemniaki, podsmażać aż lekko zmiękną.
![Krok 1 - Ekspresowa szczawiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-szczawiowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Ekspresowa szczawiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-szczawiowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Ekspresowa szczawiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekspresowa-szczawiowa3-2.jpg)
ziemniaki | |
cebula | |
czosnek | |
ziele angielskie | |
śmietana 30% | |
bulion | 1,5 litra |
koncentrat szczawiowy | 270 gram |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: