Przepis i sposób przygotowania na: Ekspresowe ciasto czekoladowe
Przelać do foremki, piec w temperaturze 180 C przez 50 minut.
Po ostygnięciu ozdobić śmietaną i posypać cynamonem.
Ciasto idealne na niespodziewanych gości ;)
mąka | 2 szklanki |
kakao | 3 łyżki |
cukier | 3/4 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 1/2 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
sól | szczypta |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
bita śmietana | |
cynamon Prymat | szczytpa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: