Przepis i sposób przygotowania na: Fajita z piersi kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fajita z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fajita-z-piersi-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Fajita z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fajita-z-piersi-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Fajita z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fajita-z-piersi-kurczaka3-2.jpg)
Smacznego !!!
![Krok 4 - Fajita z piersi kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fajita-z-piersi-kurczaka4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
papryczka chilli | 1 sztuka |
olej roślinny | 3 łyżki |
kolendra mielona | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1/2 łyżeczki |
majonez | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 1 łyżka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: