Przepis i sposób przygotowania na: Fale Dunaju
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju113-2.jpg)
![Krok 2 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju112-2.jpg)
![Krok 3 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju111-2.jpg)
![Krok 4 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju109-2.jpg)
![Krok 5 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju110-2.jpg)
![Krok 6 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju108-2.jpg)
![Krok 7 - Fale Dunaju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju107-2.jpg)
palma | 1 kostka |
jajko | 6 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 30 gram |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mąka | 2 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 2 łyżki |
polewa czekoladowa | wg uznania |
mleko-do kremu | 800 ml |
wiśnie | 60-70 dkg |
krem do karpatki | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: