Przepis i sposób przygotowania na: Fale Dunaju ze śliwkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fale Dunaju ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju-ze-sliwkami7-2.jpg)
![Krok 2 - Fale Dunaju ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju-ze-sliwkami8-2.jpg)
![Krok 3 - Fale Dunaju ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju-ze-sliwkami9-2.jpg)
![Krok 4 - Fale Dunaju ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju-ze-sliwkami10-2.jpg)
![Krok 5 - Fale Dunaju ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fale-dunaju-ze-sliwkami11-2.jpg)
jajko | 5 szt |
margaryna | 25 dag |
cukier | 1 szkl |
mąka | 30 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
śliwki | 1/2 kg |
mleko | 1/2 litra |
budyń waniliowy | 2 op |
cukier puder | 5 łyżek |
masło | 1 kostka |
margaryna | 1 łyżka |
cukier | 1,5 łyżki |
woda | 1,5 łyżki |
kakao | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: