Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów z kapustą i mięsem.
Kroki postępowania
![Krok 1 - farsz do pierogów z kapustą i mięsem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kapusta-i-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - farsz do pierogów z kapustą i mięsem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kapusta-i-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - farsz do pierogów z kapustą i mięsem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kapusta-i-miesem3-2.jpg)
PS Mieszam mięso z kapustą ponieważ mój mąż lubi mokre "mokre" a nie suche nadzienie :)
![Krok 4 - farsz do pierogów z kapustą i mięsem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-kapusta-i-miesem0-2.jpg)
mieso rosołowe | 1000 gram |
sól | 1 łyżka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyzeczka |
kapusta biała | 500 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: