Przepis i sposób przygotowania na: fasola po bretońsku na boczku
Kroki postępowania
![Krok 1 - fasola po bretońsku na boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku-na-boczku1-2.jpg)
![Krok 2 - fasola po bretońsku na boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku-na-boczku2-2.jpg)
![Krok 3 - fasola po bretońsku na boczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku-na-boczku0-2.jpg)
fasola Jaś | 0,5 kg |
boczek wędzony | 30-40 dkg |
cebula | 1 szt |
przecier pomidorowy | 200 g |
sól | |
pieprz | |
płatki chili | |
majeranek | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: