Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku535-2.jpg)
![Krok 2 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku536-2.jpg)
![Krok 3 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku534-2.jpg)
![Krok 4 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku533-2.jpg)
![Krok 5 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku532-2.jpg)
![Krok 6 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku531-2.jpg)
![Krok 7 - fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku530-2.jpg)
fasola Jaś | 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 1/2 kg |
lencz | 30 dag |
boczek wędzony | 15 dag |
cebula | |
czosnek | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koncentrat pomidorowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: