Składniki:
fasola Jaś | 500 g |
kiełbasa | 300 g |
wędzonka | 100 g |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
fasola Jaś | 500 g |
kiełbasa | 300 g |
wędzonka | 100 g |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: