Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretonsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretonsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku429-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretonsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku430-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretonsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku431-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretonsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku428-2.jpg)
fasola Jaś | 0,5 kg |
kiełbasa śląska | 3 pętka |
boczek wędzony | 20 dkg |
cebula | 2 sztuki |
pomidory krojone z puszki | 1 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
majeranek | do smaku |
ziele angielskie | 3 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: