Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku161-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku162-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku163-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku164-2.jpg)
fasola Jaś | 0,5 kg |
kiełbasa | 300 g |
boczek wędzony | 20 dag |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 4 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
cząber | |
Majeranek suszony Prymat | |
cukier | |
koncentrat pomidorowy | |
pomidory krojone z puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: