Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku147-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku148-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku149-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku150-2.jpg)
fasola Jaś | 500 g |
kiełbasa | 300 g |
boczek | 100 g |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
cebula | 1 |
czosnek | 1 ząbek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
woda | 1 szklanka |
oregano | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: