Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku131-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku132-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku133-2.jpg)
fasola Jaś | 400-500 g |
boczek wędzony | 300 g |
kiełbasa śląska | 200 g |
pomidory | 3-4 malinowe |
ogórki konserwowe | kilka chili |
czosnek | 2-3 ząbki |
cebula | 1 duża |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Kminek mielony Prymat | |
oregano | |
Majeranek suszony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: