Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku107-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku108-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku109-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku110-2.jpg)
fasola Jaś | 1 paczka |
kiełbasa wędzona | 1/2 kg |
koncentrat pomidorowy | 1 słoik |
cebula | 1 duża |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 listki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: