Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku wg caroline
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku wg caroline foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-caroline3-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku wg caroline foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-caroline2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku wg caroline foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-caroline1-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku wg caroline foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-caroline0-2.jpg)
koncentrat pomidorowy | 200 g |
mąka pszenna czubata | 1 łyzeczka |
olej | 3 łyzki |
Sól, pieprz, majeranek | do smaku |
kminek Prymat | 1/4 łyzeczki |
wędlina | 25 dag |
boczek | 25 chudy |
fasola | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: